Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

MSD: «Παραγγελίες προς φαρμακεία μόνο επικουρικά, σας καλύπτουν οι φαρμακαποθήκες»!

Και ενώ τα φάρμακα (και) της MSD τα βρίσκουμε με το.... σταγονόμετρο από τις αποθήκες, η εταιρεία με πρόσφατη ανακοίνωσή της τονίζει ότι ρίχνει κι άλλο το μηνιαίο πλαφόν σε ποσότητες γιατί όπως αναφέρει «λειτουργεί επικουρικά», διότι ο κύριος τρόπος προμήθειας των φαρμάκων της παραμένει το χονδρεμπόριο!

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με ενημέρωση από τις φαρμακαποθήκες, δεν έχει παρατηρηθεί - εως αυτη τη στιγμη που γράφονται αυτές οι γραμμές - κάποια αύξηση στις ποσότητες που στέλνουν, με εξαίρεση ίσως τα ezetrol. 

Janumet, Januvia, Inegy, Liptruzet (πρόσφατα κυκλοφόρησαν μετά από 4μηνη έλλειψη), Rotateq εξακολουθούμε να τα βρίσκουμε με πολύ μεγάλη δυσκολία, πολλές φορές και καθόλου. Οι ασθενείς σε πολλές περιπτώσεις αναγκάζονται να ενημερώνουν τον θεράποντα ιατρό τους με αποτέλεσμα αυτός να τους αλλάζει δικαιολογημένα τα σκευάσματα αυτά.

Διαβάστε την ανακοίνωση της εταιρείας που κάθε άλλο παρά βοηθάει στο πρόβλημα:


Αγαπητοί μας πελάτες,

Με στόχο την καλύτερη δυνατή κάλυψη της αγοράς, η MSD διαμορφώνει το δίκτυο διανομής των προϊόντων της ώστε να επιτυγχάνει τη βέλτιστη πρόσβαση των ασθενών στα φάρμακά της.

Στο πλαίσιο αυτό, το βασικό και κύριο κανάλι τροφοδοσίας των ιδιωτικών φαρμακείων είναι το δίκτυο χονδρεμπόρων και συνεταιρισμών που συνεργάζονται με την εταιρεία το οποίο είναι σε θέση να εξυπηρετήσει όλα τα σημεία στην ελληνική επικράτεια.

Η εταιρεία θα διαθέτει τα προϊόντα της απευθείας στα φαρμακεία μόνον επικουρικά έναντι του ανωτέρω δικτύου των χονδρεμπόρων και συνεταιρισμών και σε περιορισμένες ποσότητες.

Σε περίπτωση που δεν βρίσκετε κάποιο συνταγογραφούμενο προϊόν της MSD από το δίκτυο χονδρεμπόρων και συνεταιρισμών, τότε μπορείτε να απευθύνεστε απευθείας στην εταιρία η οποία επικουρικά, όπως αναφέρεται παραπάνω, θα μπορεί να σας εξυπηρετήσει στην προμήθειά του.

Σας ευχαριστούμε πολύ,

Εμπορικό Τμήμα MSD