Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Ενημέρωση από MSD για τη διαθεσιμότητα των φαρμάκων της



Αγαπητοί κύριοι,

Ανταποκρινόμενοι στα σχόλια σας που αναρτήθηκαν στο farmakopoioi.blogspot  θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αυτά έχουν ληφθεί σοβαρά υπόψιν. Η ικανοποίηση των πελατών μας και η απρόσκοπτη πρόσβαση των ασθενών στα φάρμακα μας αποτελούν κύριες προτεραιότητες της MSD.

Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, το δίκτυο των υπολογιστών μας προσβλήθηκε στις 27 Ιουνίου 2017 ως αποτέλεσμα της παγκόσμιας κυβερνο-επίθεσης η οποία επηρέασε τα συστήματα πληροφορικής της Merck/MSD παγκοσμίως. H συνέχιση του εφοδιασμού των φαρμάκων και των εμβολίων μας, ήταν και παραμένει κύρια προτεραιότητα μας. Παρόλα αυτά, υπάρχει μια προσωρινή καθυστέρηση στην εκτέλεση παραγγελιών για ορισμένα  προϊόντα. 




Ειδικότερα, τα αποθέματα του εμβολίου MMRVaxPro, και του προϊόντος Liptruzet 10/20 και Liptruzet 10/40 έχουν προσωρινά εξαντληθεί, ωστόσο η μορφή του Liptruzet 10/10 παραμένει για λίγες ημέρες διαθέσιμη για παραγγελίες. Η MSD έχει ήδη ενημερώσει τον ΕΟΦ για την προσωρινή έλλειψη των εν λόγω προϊόντων ενώ η εκτέλεση νέων παραγγελιών στα Liptruzet 10/20 και 10/40 δεν προβλέπεται πριν τα τέλη Δεκεμβρίου. Σχετικά με το MMRVaxPro, εργαζόμαστε εντατικά για την έκτακτη τροφοδοσία της αγοράς σε συνεργασία με τον ΕΟΦ. 

Αναφορικά με τα προϊόντα Inegy, Ezetrol, Janumet, Nasonex, η MSD έχει προμηθεύσει επαρκώς την αγορά.

Λόγω της έντονης ζήτησης πολλών εποχικών φαρμάκων μας και εμβολίων λόγω της έξαρσης της ιλαράς, το τηλεφωνικό κέντρο δέχθηκε μεγάλο αριθμό κλήσεων στον οποίο και ανταποκριθήκαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κατανοούμε ωστόσο τις δυσκολίες επικοινωνίας που αντιμετωπίσατε και εργαζόμαστε για την επίλυση τους.

Όσον αφορά τις παραγγελίες σας, θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι υπάρχει η δυνατότητα παραγγελίας και μέσω του www.msdpharmacy.gr σε 24ωρη βάση, 7 ημέρες την εβδομάδα. 

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας στην MSD.

MSD Ελλάδος