Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

ΦΣ Πέλλας: 1o Συνέδριο Υπηρεσιών Υγείας Φαρμακείου

Σας ενημερώνουμε ότι στις 2 & 3 Σεπτεμβρίου 2017 θα λάβει χώρα το 1ο Εθνικό Συνέδριο Υπηρεσιών Υγείας Φαρμακείου στο Λουτράκι Αριδαίας υπό την Αιγίδα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πέλλας.
 
Στο συνέδριο θα αναλυθούν εκτενώς οι διαδικασίες που μπορούν να διεξαχθούν στο χώρο του φαρμακείου, ο ρόλος του φαρμακείου ως εργαλείο μείωσης κόστους για την πολιτεία, η ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της αγωγής των ασθενών με την διαχείριση της φαρμακοθεραπείας τους, ο ρόλος του φαρμακείου ως σημείο συλλογής φαρμακοεπιδημιολογικών δεδομένων για φαρμακευτικές εταιρίες και δημόσιο.
 
Θα παρουσιαστούν:

 
 ο Αντιγριπικός εμβολιασμός, η πνευμονιοκοκκική πνευμονία και εμβολιασμός, αντιτετανικός εμβολιασμός, διακοπή καπνίσματος , ΧΑΠ, διαχείριση φαρμακοθεραπείας και καθοδήγηση των ασθενών στη χρήση των φαρμάκων τους.

Στο συνέδριο είναι καλεσμένοι καθηγητές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Εργαστήριο Υγιεινής και Προστασίας Περιβάλλοντος του Τμήματος Ιατρικής του ΔΠΘ, η πνευμονολογική εταιρία Ελλάδος πλήθος διακεκριμένων φαρμακοποιών και τεχνοκρατών της χώρας και προσωπικότητες με βαθιά γνώση και εξειδίκευση στις Υπηρεσίες υγείας. 
 
Με αφορμή την ένταξη του φαρμακείου στην ΠΦΥ, η νέα πορεία είναι προδιαγεγραμμένη και καθορίζει το μέλλον του Beyond the pill

 
Με την κίνησή μας αυτή σκοπός μας είναι να εφοδιάσουμε το Ελληνικό Φαρμακείο με χρήσιμες πληροφορίες γύρω από τις διαδικασίες τα πρωτόκολλα και τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθηθούν για την ασφαλή μετάβασή του στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται.




Με εκτίμηση

Για τον ΦΣ Πέλλας



Ο Πρόεδρος                                   Γενική Γραμματέας
Πάνος Ζαρογουλίδης                         Πόπη Λαπίχου
  
Πληροφορίες για το Συνέδριο στο σάιτ inpharma.gr πατώντας ΕΔΩ 
 
Υπάρχουν αναλυτικά:
  • οδηγίες εγγραφής ΕΔΩ
  • το αναλυτικό πρόγραμμα ΕΔΩ
  • φόρμα ηλεκτρονικής επικοινωνίας και τηλέφωνα για πληροφορίες ΕΔΩ
  • πληροφορίες του συνεδριακού χώρου ΕΔΩ
 
Το Λουτράκι Αριδαίας περισσότερο γνωστό ως Λουτρά Πόζαρ είναι ένα μαγευτικό μέρος που συνδυάζει εκπληκτικά ιαματικά λουτρά και την υπέροχη φύση με τα δάση και τα φαράγγια του όρους Καϊμάκτσαλαν, όλα πολύ οργανωμένα σε μια μικρή λουτρόπολη με ξενοδοχεία, πισίνες, αποδυτήρια, εστιατόρια, μπαρ, προσφέροντας κάθε δυνατή εξυπηρέτηση στον λουόμενο, δείτε ΕΔΩ