Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

ΦΕΕ: Ακύρωση ΥΑ για το ιδιοκτησιακό

Aγαπητοί συνάδελφοι,

η ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα των συλλογικών οργάνων είχε προσφύγει και αυτή με την σειρά της στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την ακύρωση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης Υπουργών Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και Υγείας με θέμα «Ρυθμίσεις επαγγέλματος Φαρμακοποιού – Δυνατότητα ίδρυσης Φαρμακείου από μη Φαρμακοποιό». Με ιδιαίτερη χαρά, ενημερωθήκαμε από τους φαρμακευτικούς φορείς πληροφόρησης και από τον πληρεξούσιο δικηγόρο μας, κ. Απ. Παπακωνσταντίνου την απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου Επικρατείας, που ακύρωσε την ανωτέρω Υπουργική Απόφαση. Τα μέλη της ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ συντάχθηκαν με τα συλλογικά όργανα, πίστεψαν και στήριξαν την προσπάθειά τους αυτή.





 Η απόφαση της Ολομέλειας και το αποτέλεσμά της δικαιώνει όλους τους συναδέλφους, την Φαρμακευτική μας Κοινότητα καθώς και την ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, η οποία συνέβαλε με τα όλα τα μέσα που διέθετε σε αυτό το αποτέλεσμα.

Δρώντας όλοι μαζί, συναδελφικά, γινόμαστε αποτελεσματικότεροι, προασπίζουμε και προστατεύουμε την επιστημονική μας υπόσταση.

Για το Δ. Σ. της Φ.Ε.Ε,

Βλασσόπουλος – Μεσσίνης – Βασαγεώργης – Κανιούρας – Σενούντα – Μαγγανάς - Αυγίδου