Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Εύσημα από τον Ιερώνυμο στις φαρμακοβιομηχανίες

Ο Αρχιεπίσκοπος κόβει τη βασιλόπιτα της ΠΕΦ

Τα εύσημά του στις φαρμακοβιομηχανίες για την πολύτιμη αρωγή τους στο φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας απέδωσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος το βράδυ της Τρίτης, στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της Πανελλήνιας Ενωσης Φαρμακοβιομηχανίας. 

Ο κ. Ιερώνυμος, 


....αναφερόμενος στη βιομηχανία του φαρμάκου, υπογράμμισε: «Ενιωσα τη δύναμη αυτού του τομέα, την προσφορά τη μεγάλη, την εξυπηρέτηση αυτού του χώρου όταν οδηγηθήκαμε όλοι στην περιπέτεια να στηρίξουμε αυτόν τον λαό σε δύσκολες ώρες. Αυτές οι δυσκολίες δεν πέρασαν.

Μόνο στην Αθήνα χρειάζονται 53.000 μερίδες φαγητού κάθε μέρα». Εκανε επίσης, λόγο για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη από φάρμακα και ιατρική περίθαλψη.

Επισήμανε, δε, ότι «οι φαρμακοβιομηχανίες μάς αγκαλιασαν και μας δίνουν ό,τι μπορούν περισσότερο, για να καλυφθούν αυτές οι ανάγκες». Αναφέρθηκε στα κοινωνικά φαρμακεία που λειτουργούν με την ευθύνη της Αρχιεπισκοπής και τη στήριξη της ΠΕΦ, και ευχήθηκε δύναμη, ώστε η χώρα να ξεπεράσει πς δυσκολίες και «να βρούμε τον δρόμο που επιθυμούμε».