Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Νέο παραλήρημα Παπαδημητρίου: Τα Πειθαρχικά στους Φαρμακευτικούς Συλλόγους βλάπτουν την... ανάπτυξη! (ηχητικό)

Σύμφωνα με τους κ. Παπαδημητρίου και Πορτοσάλτε τα αποτελέσματα των μνημονιακών μέτρων είναι «λαμπρά» για τα φαρμακεία, μιας και υπάρχουν ακόμα φαρμακεία που στάθηκαν στην κρίση! 

Αναρωτιόμαστε, αν αυτό είναι «λαμπρό» αποτέλεσμα κατά την άποψή τους, τότε ποιο θα ήταν το χειρότερο σενάριο; Να κλείσουν όλα τα φαρμακεία;

Το... «λαμπρό» δίδυμο του ραδιοφωνικού ΣΚΑΪ προχώρησε ένα βήμα παραπέρα. Κατηγόρησε ευθέως...


... απόφαση του πειθαρχικού συμβουλίου του Φαρμακευτικού Συλλόγου σχετικά με παραβίαση ωραρίου τον καιρό που ήταν ακόμα σε ισχύ οι νόμοι αυτοί. 
Ξεχνούν οι κκ. Παπαδημητρίου-Πορτοσάλτε ότι τα πειθαρχικά συμβούλια διαθέτουν μεταξύ άλλων και λειτουργό της Δικαιοσύνης. Στη συνέχεια ειρωνεύτηκαν τον πρόεδρο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Κώστα Λουράντο, ενώ θυμήθηκαν και τα γνωστά... εκλογικά κέντρα.

Είπαν μεταξύ άλλων:

«έχεις φαρμακεία που δουλεύουν σφαιράτα, φαρμακεία που έκλεισαν, φαρμακεία που προσέλαβαν προσωπικό.... Από εκεί που έβγαινε ο Λουράντος και έλεγε πως κάθε φαρμακείο θα είναι εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό δεν έχει ξαναγίνει ούτε στις κατσαρόλες την εποχή του Πινοσέτ..... Το τελικό αποτέλεσμα είναι λαμπρό, τα φαρμακεία στάθηκαν, δουλεύουν μια χαρά, εγώ ξέρω ανθρώπους που προσέλαβαν προσωπικό και δουλεύουν συνεχές ωράριο...»

Ακούστε το ραδιοφωνικό απόσπασμα: