Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Λεβέντης για φαρμακοποιούς: «Ακόμα δεν έχει ανοίξει το επάγγελμα, πάλι πίσω μένουν οι μεταρρυθμίσεις» (video)

Για πολλοστή φορά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στο kontra channel στους φαρμακοποιούς λέγοντας πως ακόμα δεν έχει ανοίξει - ως έπρεπε όπως υποστηρίζει - το επάγγελμα του φαρμακοποιού.

Μάλιστα αναφέρει ως παράδειγμα φίλο του φαρμακοποιό στον Βόλο, που δεν μπόρεσε - όπως υποστηρίζει ο κ. Λεβέντης - να ανοίξει φαρμακείο στην πόλη του Βόλου, αλλά σε χωριό.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Λεβέντης αναφέρεται με κάθε ευκαιρία στο άνοιγμα του επαγγέλματος του φαρμακοποιού. Ο Π.Φ.Σ. του έχει στείλει ενημερωτικό σημείωμα, το ίδιο και η συντακτική ομάδα των Farmakopoioi , ο κ. Λεβέντης αγνοεί να μας απαντήσει επιδεικτικά και όπως φαίνεται από τα λεγόμενά του μάλλον δεν έχει διαβάσει καν τις θέσεις μας. Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς το γεγονός ότι πληθυσμιακά και γεωγραφικά κριτήρια υπάρχουν σε όλη την πολιτισμένη Ευρώπη και όχι μόνο στην Ελλάδα, ακριβώς γιατί έτσι ορίζουν αποφάσεις ευρωπαϊκών δικαστηρίων και έτσι δεν τίθεται θέμα «ρουσφετολογικής συνδικαλιστικής προστασίας» - όπως αναφέρει επανειλημμένα ο ίδιος.

Δείτε από το 43:30 και μετά: