Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Αμαλιάδα: Ξυλοκόπησαν άγρια φαρμακοποιό και την λήστεψαν


Θύμα αδίστακτων ληστών έπεσε μια 62χρονη φαρμακοποιός στην Αμαλιάδα, το βράδυ της Παρασκευής. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr oι δύο δράστες που φορούσαν κουκούλες τύπου full face είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της φαρμακοποιού στην οδό Νταλιάνη και την περίμεναν μέσα στο σκοτάδι να επιστρέψει από το φαρμακείο της που διατηρεί σε άλλη πόλη του κάμπου.



Περίπου στις 21:45 oι δράστες μόλις η γυναίκα στάθμευσε το αυτοκίνητό της, της επιτέθηκαν χτυπώντας της παντού, στο σώμα και το κεφάλι της. Η γυναίκα δεν άντεξε από τα πολλαπλά χτυπήματα και κατέρρευσε, ενώ οι δράστες άρπαξαν την τσάντα της που περιείχε το χρηματικό ποσό των 3500 ευρώ, πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες καθώς και προσωπικά της έγγραφα. Ακόμα πήραν μια σακούλα που περιείχε ένα ipad και σακούλες με είδη ένδυσης και υπόδησης.
Οι δράστες έφυγαν τρέχοντας από το σημείο, ενώ λίγο αργότερα η τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου, όπου και νοσηλεύεται με συντριπτικό κάταγμα στο βραχίονα του δεξιού χεριού