Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Συνέβη σε ένα φαρμακείο

Ενα εκπληκτικό περιστατικό συνέβη σε φαρμακείο της Αθήνας, όπως μας ενημέρωσε ο ίδιος ο συνάδελφος. Εχοντας από καιρό ενημερωθεί για τις κλοπές συγκεκριμένων συσκευασιών με κολλαγόνο -καθώς και τη μεθοδολογία που ακολουθούν οι δράστες- από τις δημοσιεύσεις στο blog μας, ήταν υποψιασμένος όταν εντόπισε στο φαρμακείο του δύο ύποπτους τους οποίους και θεώρησε πιθανούς δράστες.

Δεν έχασε χρόνο: ζήτησε άμεσα βοήθεια...
  


... μέσω του γκρουπ μας στο Facebook και ο πρώτος συνάδελφος που το είδε κάλεσε αμέσως την αστυνομία αν και ευρισκόμενος εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά (και συγκεκριμένα στην Κρήτη!). Η αστυνομία κατέφθασε σε αποτελεσματικό χρόνο και η ιστορία έληξε επιτυχώς με την προσαγωγή των υπόπτων στο τμήμα για τα περαιτέρω! Στην περιοχή είχαν «χτυπηθεί» και άλλα μαγαζιά την ίδια μέρα, αλλά το φαρμακείο ήταν αυτό που αντέδρασε.

Από την πλευρά μας θέλουμε να δώσουμε ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στο συνάδελφο που αντέδρασε σωστά και ψύχραιμα, ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στο συνάδελφο ο οποίος ανταποκρίθηκε στην έκκληση και συνιστούμε σε όλους τους συναδέλφους να αποφεύγουν τους ριψοκίνδυνους  ηρωϊσμούς και να κινούνται υπεύθυνα, άμεσα και έγκαιρα ειδοποιώντας την αστυνομία!

Όλοι μαζί, γείτονες, φίλοι, όπου κι αν βρισκόμαστε, από όλη τη χώρα, ας σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλο σ' αυτές τις δύσκολες εποχές, ειδικά όταν η σύγχρονη τεχνολογία μας παρέχει κάποιες δυνατότητες που δεν είχαμε παλιότερα.

Εστω κι αν κάποιοι λίγοι εξακολουθούν να τις(μας) υποτιμούν και να τις(μας) χλευάζουν...