Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Επιστολή συναδέλφου για τον νόμο που διέπει τα κληρονομικά φαρμακεία

 Εκπροσωπώντας σε αυτή την περίσταση τόσο το δικό μας φαρμακείο όσο και τα φαρμακεία δύο καλών φίλων , θα ήθελα να ζητήσω από όποιον ήταν σε διαδικασία κληρονομικού φαρμακείου ή είναι αυτή την περίοδο ή γνωρίζει κάποιο κληρονομικό φαρμακείο να μου στείλει mail στο erminamila@gmail.com και θα επικοινωνήσω μαζί του αμέσως.

 Αποφασίσαμε να απευθυνθούμε για αρχή στο πολιτικό γραφείο του υπουργού για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε και να συνεχίσουμε τους κόπους των αποθανόντων γονιών μας και να προσπαθήσουμε να βγάλουμε κάποια άκρη ως προς την πέρα για πέρα άδικη, απαράδεκτη και εξοντωτική τόσο οικονομικά όσο (και το βασικότερο) ψυχολογικά ερμηνεία του νόμου που διέπει τα κληρονομικά φαρμακεία και την συνέχιση της λειτουργίας τους.





Αυτό που ζητάμε είναι επιείκεια και μια ανθρώπινη προσέγγιση πάνω στο θέμα της παράτασης των αδειών των γονιών μας μετά το πέρας των πέντε χρόνων που δίνουν οι νομαρχίες - περιφέρειες από την ημέρα του θανάτου τους.Είμαι ευγνώμων για όποιον ασχοληθεί έστω και στο ελάχιστο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ερμίνα Μήλα