Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΦΣ Έβρου: Ημερίδες εκπαίδευσης στα λογισμικά διαχείρισης των φαρμακείων

FS evrou logo26-2-2015
Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το φαρμακείο σήμερα αντιμετωπίζει μια σειρά από προκλήσεις ως προς την καθημερινή λειτουργία και διαχείρισή του. Βασικός αρωγός προκειμένου να ανταπεξέλθει το προσωπικό του φαρμακείου στις προκλήσεις αυτές είναι η τεχνολογία και η πληροφορική, που μπορούν να δώσουν εύκολες, γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις σε όλες το εύρος τόσο των επιστημονικών, όσο και των εμπορικών λειτουργιών του. Είναι γεγονός, όμως, ότι οι δυνατότητες της τεχνολογίας αξιοποιούνται μόνο μερικώς από τους περισσότερους από εμάς, κυρίως λόγω ελλείψεως εκπαίδευσης και γνώσης των δυνατοτήτων των λογισμικών των φαρμακείων μας.

Στα πλαίσια αυτά, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Έβρου, εγκαινιάζει μια...



... σειρά εκπαιδευτικών ημερίδων πάνω στα λογισμικά των φαρμακείων. Οι ημερίδες αυτές θα σας δώσουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτείτε σε βάθος πάνω στο λογισμικό που ήδη χρησιμοποιείτε ή να γνωρίσετε ένα άλλο λογισμικό σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να το αλλάξετε.

Σημειώνουμε ότι οι ημερίδες αφορούν τόσο τους φαρμακοποιούς όσο και τους βοηθούς/υπαλλήλους των φαρμακείων.

Η πρώτη εκπαιδευτική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί από την εταιρία ΙΛΥΔΑ «Dioscourides» την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 από τις 10:30 π.μ. έως τις 13:30 μ.μ. στο ξενοδοχείο Astir ΕΓΝΑΤΙΑ στην Αλεξανδρούπολη. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Παρακαλούμε όπως δηλώσετε συμμετοχή έως την Παρασκευή 6 Μαρτίου στο τηλέφωνο του ΔΙ.ΛΟ.Φ. Έβρου, 2551181020.

Επίσης, εάν έχετε κάποια συγκεκριμένα ερωτήματα πάνω στη λειτουργία του προγράμματος Dioscourides να τα δηλώσετε στο τηλέφωνο 2551181020, προκειμένου να μπορέσει να προετοιμαστεί με τον καλύτερο τρόπο η εκδήλωση και να απαντηθούν όλες σας οι απορίες.

Η δεύτερη προγραμματισμένη εκπαιδευτική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 19 Απριλίου 2015 από την εταιρία Europharmacy, ενώ θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες και για τις λοιπές εταιρίες λογισμικού φαρμακείων.
Παρακαλείσθε να αγκαλιάσετε αυτή την προσπάθεια που είναι βέβαιο πως θα βελτιώσει κατά πολύ την καθημερινότητα της δουλειάς σας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Τερζής Αναστάσιος