Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

KATAΠΕΛΤΗΣ Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ

Με την ολοκλήρωση της νεκροψίας εκτυλίσσεται η δραματική ιστορία όπου «πρωταγωνιστεί» ο άτυχος 66χρονος καρδιοπαθής που κατέληξε την περασμένη Κυριακή στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», έχοντας υποστεί ένα σοβαρό χειρουργείο αλλά και βαρύ πλήγμα από τις οικονομικές απαιτήσεις γιατρού της Α’ Καρδιοχειρουργικής κλινικής για «φακελάκι».

Ο επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών κ. Νίκος Καρακούκης επικουρούμενος και από τη συνάδελφό του κυρία Σουλτάνα Μαριανού διενήργησε την Τρίτη την νεκροψία στη σορό του 66χρονου, ενώ την ίδια ώρα παρενέβαινε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών κα Παναγιώτα Φάκου, ώστε να διαπιστωθούν οι συνθήκες θανάτου του άτυχου 66χρονου.
Μάλιστα, το απόγευμα της Τρίτης, ανακοινώθηκε ότι με εντολή του Υπουργού Υγείας Μ. Βορίδη, μετά την ιατροδικαστική έκθεση του προϊσταμένου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, διενεργείται από τη Διοίκηση του ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός» Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) προκειμένου να διερευνηθεί άμεσα εάν η αναβολή του Χειρουργείου 67χρονου ασθενούς του Καρδιοχειρουργικού Τμήματος του Νοσοκομείου, συνέβαλε ή όχι στον θάνατο αυτού.
FIMOTRO.BLOGSPOT.GR