Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Πολλά τα λάθη στα τιμολόγια Ιανουαρίου, θα ζητηθεί διόρθωση από ΚΜΕΣ!

Τα τιμολόγια που αντιστοιχούν στις συνταγές Ιανουαρίου και τα οποία κατατέθηκαν αρχές Φλεβάρη εμπεριέχουν πολλά λάθη σύμφωνα με ενημέρωση από το Κέντρο Μηχανογραφικής Επεξεργασίας Συνταγών. Μάλιστα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, είναι ορατός ο κίνδυνος πολλά τιμολόγια να επιστραφούν για να διορθωθούν!

Όπως είναι γνωστό, τις τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου,


... επικράτησε ένας πανικός αφού - την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή - προστέθηκαν πολλά καινούρια στοιχεία (νέο έντυπο συγκεντρωτικής κατάστασης, προσθήκη 1€ ανά συνταγή, αποφορολόγηση ποσού, διαχωρισμός εμβολίων κλπ) με αποτέλεσμα οι πληροφορίες που κατέφθαναν να ήταν συγκεχυμένες. Μέσα σε αυτή την αναστάτωση, εύλογο είναι ότι υπήρξαν πολλά λάθη, τα οποία όμως θα κληθούν να τα διορθώσουν οι συνάδελφοι. Μάλιστα γίνεται λόγος ότι μόλις το 17% των τιμολογίων Ιανουαρίου ήταν σωστά!

Τις επόμενες ημέρες θα περιμένουμε νεότερη ενημέρωση. Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε είναι να συμβουλεύεστε τις εταιρείες με τα προγράμματα φαρμακείων, έτσι ώστε να μηδενιστεί ο κίνδυνος να εκδώσετε λανθασμένα τιμολόγια.