Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Ενημέρωση από Health Plus για την κρέμα χεριών Cera di Cupra

Αγαπητέ Συνεργάτη,

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε για ένα πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τις παράλληλες εισαγωγές του προϊόντος Cera di Cupra Hand Cream (Κρέμα Χεριών).

Η επιτυχημένη πορεία του προϊόντος στα φαρμακεία τα τελευταία 10 χρόνια οδήγησε κάποιους μικρούς χονδρέμπορους να κάνουν παράλληλη εισαγωγή από τον Νότο της Ιταλίας!!!!



Μη έχοντας το κόστος της διαφήμισης (Περιοδικά- τηλεόραση- δείγματα – stand) και τα έξοδα μιας μεγάλης εταιρείας, παρουσιάστηκαν στα φαρμακεία με χαμηλότερη τιμή λέγοντας ότι είναι το ίδιο προϊόν.
Δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα γιατί αυτό είναι νόμιμο λόγω ευρωπαϊκής κοινότητας, δυστυχώς όμως το πρόβλημα υπάρχει και είναι μεγάλο
γιατί δεν είναι το ίδιο ποιοτικά προϊόν.

Όπως φαίνεται και από την επίσημη αλληλογραφία με την εταιρεία η κρέμα χεριών που πωλούν τα φαρμακεία που προμηθεύονται από την εταιρεία μας είναι ποιοτικά καλύτερη. Περιέχει κερί μέλισσας 2% και γλυκερίνη 10% καθώς στο κουτί αναγράφεται ότι πωλείται μόνο στα φαρμακεία.

Θέλοντας να προφυλάξουμε τον φαρμακοποιό στις δύσκολες εποχές που περνά το φαρμακείο, και να συνεχίσει να πουλά ένα ποιοτικό προϊόν μέσα από το φαρμακείο, αποστέλλουμε την επίσημη αλληλογραφία με την κατασκευάστρια εταιρεία και την φωτογραφία του προϊόντος που επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω.


Με τιμή,

Προκόπης Βαβούλης

Διευθύνων Σύμβουλος