Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

ΕΣΥ τι ξέρεις απο Υγεία; Νέος υπ.Υγείας ο Άδωνης Γεωργιάδης. Υφυπουργοί: Μπέζας-Βούλτεψη

Από το www.iatropedia.com

Ένα πρόσωπο έκπληξη αλλά γνωστό στο ευρύ κοινό κυρίως μέσω των τηλεοπτικών του εμφανίσεων επέλεξαν οι δύο αρχηγοί για να αναλάβει τον πολύπαθο τομέα της Υγειάς. Ο Άδωνης Γεωργιάδης αντικαθιστά τον Ανδρέα Λυκουρέντζο ενώ στο πλευρό του θα έχει τους Αντώνη Μπέζα και Σοφία Βούλτεψη

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

 

Ένα πρόσωπο που δε γνωρίζει σχεδόν τίποτε για την Υγεία αλλά θα κληθεί να αλλάξει πολλά το επόμενο διάστημα επέλεξαν οι δύο αρχηγοί να αντικαταστήσει τον Ανδρέα Λυκουρέντζο.

Ο Άδωνης Γεωργιάδης αν και ιστορικός θα κληθει να αφήσει ιστορία στην Υγεία καθώς αποτελεί τον πιο καυτό τομέα για την τρόικα. Ο Νέος υπουργός Υγείας θα πρέπει να αποδειχθεί κάτι παραπάνω απο ταχύτατος καθώς το επόμενο διάστημα θα πρέπει να ενημερωθεί και να βάλει και τάξη στα οικονομικά του ΕΟΠΥΥ αλλά και των νοσοκομείων.

Βέβαια στο πλευρό του θα έχει τον υφυπουργό Αντώνη Μπέζα πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα ο οποιός όμως έχει εμπειρια απο κυβερνητικά καθήκοντα καθώς υπήρξε υφυπουργος Οικονομίας και Οικονομικών.

Και μια γυναίκα θα υπάρξει στην παρέα της Υγείας η δημοσιογράφος Σοφία Βούλτεψη η οποία έχει σπουδές νομικής αλλά και μεγάλη δημοσιογραφική εμπειρία.